Avos vodka review

Avos vodka is een gloednieuw merk uit het Duitse Bremen. Avos vodka is begonnen met het verschepen van flessen vanaf begin januari en is exclusief verkrijgbaar voor Inner circle leden.  Je kunt in aanmerking komen voor een fles Avos vodka via mijn Instagram (@vodkareview) of kijk op www.avos-vodka.com. De vodka is een tarwe vodka en wordt gemaakt van tarwe uit Duitsland.  Avos vodka bevat 40% alcohol en heeft een adviesprijs van €99,- voor een 500ml fles inclusief wereldwijde verzending.

De fles.

De 1001 limited edition fles is prachtig. Bij elke fles krijg je een kaartje uit welke batch de fles komt, in mijn geval is dit 1-044. Het zwart wit contrast ziet er erg mooi uit. De fles heeft op de hals 1001 staan, daaronder het logo en daaronder weer een afbeelding wat denk ik de grote beer als sterrenbeeld is. Op de achterkant staat een beer en is ‘Avos vodka’ op de fles gedrukt. (4.9/5)

De smaak (puur)

Deze vodka kan zowel op kamer temperatuur als ijskoud geserveerd worden, dus heb ik ze ook beide getest. Avos vodka was ijskoud vrijwel geurloos. Ik had een glas water naast mij staan en ik kon bijna geen verschil ruiken. Op kamertemperatuur heeft Avos vodka een aangename zoete geur. De smaak is vrijwel hetzelfde: Avos vodka is ongelofelijk zacht van smaak en heeft een exotisch fruitig tintje. Er zit een lichte smaak van kaneel, citroen, noten en een vrucht die ik niet helemaal kon plaatsen. De vodka brand niet in de mond en is als water weg te drinken (5/5)

De smaak (cocktail)

Ook in de cocktail valt Avos vodka erg goed in de smaak. Avos vodka is heerlijk in een cocktail! Door de vele smaken in de vodka zelf krijgt je cocktail een goede gecompliceerde smaak waardoor elke cocktail met Avos vodka een nieuwe smaak krijgt. (5/5)

Conclusie

Het kan misschien enige tijd duren voordat je in aanmerking komt om een fles te mogen kopen, maar het is het zeker waard. Avos vodka is een perfecte vodka, voor zowel ijskoud als op kamertemperatuur. De prijs mag dan wel relatief hoog liggen voor een fles vodka, het is de €99,- dubbel en dwars waard. (5/5)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *