23 vodka review

on

Het Duitse merk 23 vodka is een relatief nieuw merk gefocust op kwaliteit en lifestyle. De naam 23 vodka is ontstaan nadat het 23e vodka monster zo goed smaakte, dat de makers de vodka ook vernoemd hebben naar het getal 23. Het vodka merk komt uit Berlijn en is gemaakt van tarwe gedestilleerd in Estland. 23 vodka maakt vooral reclame om zijn lage afvalstoffen in de vodka, wat natuurlijk altijd fijn is voor een vodka. Op onderstaande afbeelding is meer te vinden daarover. Verder heeft 23 vodka een prijs van €26,87 per 0.7L

De fles.

De fles van 23 vodka is simpel maar toch erg mooi. Dankzij de mat glazen fles en de teksten die op het glas gedrukt zijn krijgt de vodka een goede premium uitstraling. De fles bevat een klein stukje tekst maar is niet storend voor het premium uiterlijk. Het enige wat mij opviel was de zwarte dop onder het grijze label. De dop is van kurk gemaakt, wat wel een pluspunt is. (4.8/5)

De smaak (puur)

De geur van de vodka was zacht en een beetje romig. Er zat bijna geen alcoholgeur aan, verder zaten er geen andere geuren aan. De smaak van de vodka was erg zacht en licht. Je proeft de alcohol haast niet. Verder zit er een lichte citroensmaak aan de vodka. (4.8/5 lekkere neutrale vodka smaak)

De smaak (cocktail)

Dankzij de vrij neutrale smaak van 23 vodka kan je deze vodka gebruiken voor bijna alle soorten mixen. Ook hier vond ik de vodka erg goed smaken in sweet and sour mixjes. Een klein beetje citroensap kan de citroensmaak van de vodka een beetje versterken (4.9/5 perfecte vodka voor het mixen).

Conclusie

23 vodka is een erg goede premium vodka met een voordelige prijs. De vodka kan goed concurreren met andere premium vodka merken. De vodka is zowel puur fijn om te drinken maar is zeker in een cocktail ook erg lekker. (4.8/5)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *